Silent+ lydvindu – Nyhet!

Et revolusjonerende nytt lyd- og energivindu

Glem alt du vet om lydvinduer. I dag starter en helt ny tid innen effektiv støydempning.  Magnor Silent+ reduserer trafikkstøy med hele 44 desibel.

Magnor har utviklet et nytt, serieprodusert vindu som kan eliminere det meste av støyplager fra trafikk, fly, industri og annet som gjør hverdagen plagsom. Vinduet har så god lyddempning at du knapt ville hørt om det landet en jumbojet utenfor. Dette betyr en helt ny verden for alle typer eiendommer: hoteller, kontorer, privathus og andre som er plaget av lyd fra omverden. Reduksjon av trafikkstøy er hele 44 db. Reduksjon av lyd fra andre kilder med annen frekvens er er tilsvarende gode. Målingen av lyd og U-verdier er utført av anerkjente, nøytrale institusjoner. 

Markedets beste energiegenskaper på kjøpet: U-verdi 0,53 I tillegg har vinduet suverene energisparende egenskaper med U-verdier på ekstremt lave 0,53. Dette er egenskaper du får i tillegg som et resultat av vinduets konstruksjon. Utvendig lukket

Les mer om Magnor Silent+

Magnorvinduet

Lavt varmetap

I midten bruker vi en kjerne av supersterk kompositt, et materiale med ekstreme egenskaper, som både gir brutt kuldebro og 100 prosent stabilitet. MagnorVinduet anbefales av ENOVA.

Treverk inne

Innerdelen av vinduene er kledd med utvalgt nordisk treverk, impregnert og ferdigmalt i ønsket farge. Selv om produktene våre er produsert i aluminium har de det samme lune uttrykket innendørs som ved valg av tradisjonelle trevarer.

Vedlikeholdsfritt

Vinduene og dørene våre er konstruert i aluminium, noe som gir vedlikeholdsfri overflate på utsiden og en levetid på over 60 år. Dette er vi alene om.

Glass og farger

Vinduene og dørene lakkeres, og du har hele fargekartet å velge i når du eller arkitekten din skal plukke det som passer. Standardvinduene våre møter morgendagens krav, ser du etter flere egenskaper kan du velge blant våre mange varianter av spesialglass.

H-vinduet Magnor - i en klasse for seg!

©  2017 H-Magnor