Produktblad og prisliste

Vi har høy kompetanse på innmonteringsdetaljer og løsninger knyttet til dette. Våre gode medarbeidere kan bistå med å utarbeide detaljerte tegninger tilpasset deres bygg, noe som kan lette arbeidet under montering. I tillegg kan vi også foreslå løsninger som er direkte kostnadsbesparende, samt være behjelpelig med både måltaking og montering av vinduene.

Lydvindu – nyhet!

Silent+ er et revolusjonerende nytt lyd- og energivindu som er uslåelig på støyreduksjon og U-verdier.

Produktkatalog

Ta kontakt tidlig i byggefasen og så kan vi være behjelpelig med å finne løsninger som passer nettopp for deg. Vi kan være din partner i valg av den beste vindusløsningen - det kan lønne seg.

Eneboliger

MagnorVinduet er ikke som et vanlig vindu. MagnorVinduet er et høyteknologisk vindu bygget opp av fuktbestandig materiale i hele vinduets våtsone.

Konsept

MagnorVinduet er ikke som et vanlig vindu. MagnorVinduet er et høyteknologisk vindu bygget opp av fuktbestandig materiale i hele vinduets fuktsone. Derfor tåler det fukt og holder seg stabilt og vakkert over lang, lang tid.

Montasjebeslag

Det er en kjent sak at bygningsbransjen har strevet med innsetting av aluminiumsvinduer i trehus. Vanskeligheten ligger i å gjøre overgangene fra aluminium til tre tette uten å måtte ty til lite gjennomprøvete løsninger.

Skoler

Storleverandør til skolebygg! Offentlige institusjoner som skoler og barnehager har som kjent store utfordringer med hensyn til vedlikehold av bygningsmasse.

Borettslag

Vedlikehold av vinduer koster borettslag betydelige beløp over tid. Et tradisjonelt trevindu må etterbehandles hvert 6-7 år. Allerede etter 1-2 gangers maling så har et trevindu samlet sett kostet mer enn et tilsvarende MagnorVindu.

Skyvedør

Magnor Skyvedør er i design, materialer og profiler laget for å matche MagnorVinduet. Det gir fasaden et perfekt, helhetlig utseende og i tillegg oppnås den overlegne holdbarhet som MagnorVinduet står for.

Magnorvinduet

Lavt varmetap

I midten bruker vi en kjerne av supersterk kompositt, et materiale med ekstreme egenskaper, som både gir brutt kuldebro og 100 prosent stabilitet. MagnorVinduet anbefales av ENOVA.

Treverk inne

Innerdelen av vinduene er kledd med utvalgt nordisk treverk, impregnert og ferdigmalt i ønsket farge. Selv om produktene våre er produsert i aluminium har de det samme lune uttrykket innendørs som ved valg av tradisjonelle trevarer.

Vedlikeholdsfritt

Vinduene og dørene våre er konstruert i aluminium, noe som gir vedlikeholdsfri overflate på utsiden og en levetid på over 60 år. Dette er vi alene om.

Glass og farger

Vinduene og dørene lakkeres, og du har hele fargekartet å velge i når du eller arkitekten din skal plukke det som passer. Standardvinduene våre møter morgendagens krav, ser du etter flere egenskaper kan du velge blant våre mange varianter av spesialglass.

H-vinduet Magnor - i en klasse for seg!

©  2017 H-Magnor