Historien – kort fortalt

Selskapet og fabrikken ble etablert av H-gruppen i 1982. Spilka, selskapet som var hovedaksjonær i H-gruppen, solgte sammen med de andre eierne fabrikken og selskapet til bergenseren Sveinung Skaathun sitt selskap, H-Tre AS, i 1994.

I 2007 overtok sønnen til Sveinung Skaathun, Ole-Vidar Skaathun (med selskapet Dahlsveien Holding AS), alle aksjene i H-vinduet Magnor AS.

Om Magnor

MagnorVinduet har fabrikk og avdeling for produksjonsutvikling i bygden Magnor, nær svenskegrensen 3 mil sør for Kongsvinger. Administrasjon og salgsavdeling ligger i bydelen Fana i Bergen.

  • Det originale H-vinduet/husmorvinduet
  • I dag: Alle farger og former, vinduer og dører
  • Unik konstruksjon av aluminium + kompositt + tre
  • Vedlikeholdsfrie vinduer med levetid på over 60 år

H-vinduet

Vi produserer det originale H-vinduet, Norges mest kjente vindu, også kalt «husmorvinduet». Kallenavnet har H-vinduet fortjent av flere grunner, H-kommer fra formen på hengslene, som gjør at vinduet kan svinges 180 grader rundt, «husmor» fra løsningen som gjør at du med én vrider kan åpne vinduet, og takket være H-hengslene enkelt kan snu vinduet rundt og vaske utsiden av vinduet fra innsiden av huset.

Kontaktinformasjon

H-vinduet Magnor AS
Krokeideveien 6
Postboks 126 Fana
5859 Bergen
Tlf : 55 11 29 70
Fax : 55 11 29 80
e-post: post@hvm.no

Kontaktskjema

Magnorvinduet

Lavt varmetap

I midten bruker vi en kjerne av supersterk kompositt, et materiale med ekstreme egenskaper, som både gir brutt kuldebro og 100 prosent stabilitet. MagnorVinduet anbefales av ENOVA.

Treverk inne

Innerdelen av vinduene er kledd med utvalgt nordisk treverk, impregnert og ferdigmalt i ønsket farge. Selv om produktene våre er produsert i aluminium har de det samme lune uttrykket innendørs som ved valg av tradisjonelle trevarer.

Vedlikeholdsfritt

Vinduene og dørene våre er konstruert i aluminium, noe som gir vedlikeholdsfri overflate på utsiden og en levetid på over 60 år. Dette er vi alene om.

Glass og farger

Vinduene og dørene lakkeres, og du har hele fargekartet å velge i når du eller arkitekten din skal plukke det som passer. Standardvinduene våre møter morgendagens krav, ser du etter flere egenskaper kan du velge blant våre mange varianter av spesialglass.

H-vinduet Magnor - i en klasse for seg!

©  2017 H-Magnor