Pryder alle fasader

Vedlikeholdsfri vinduskonstruksjon med over 60 års levetid.

Vår referanseliste over offentlige bygg, skoler, sykehjem og barnehager er lang. Det er også listen over våre leveranser til borettslag.

Dette er ofte kunder som stiller strenge krav, både til kvalitet, miljø, tilpassing – bygningene skal være tilpasset fremtidens behov.

Borettslag, offentlige bygninger og andre større bygg har ofte en fasade med særpreg. Størrelse, beliggenhet og bruksområde gjør dessuten bygningsmassen synlig for mange. Derfor er også stil og uttrykk viktig for mange.

Nå ser vi en økende trend til at folk også velger Magnorvinduet til hus og hytte, frittstående, mindre prosjekt får også produkter helt i toppen av hva som kan leveres.

I dag leveres vinduer fra H-vinduet Magnor til både nybygg og rehabiliteringsprosjekt i alle typer bygg:

  • private boliger og hytter
  • borettslag
  • skoler og barnehager
  • omsorg og helsesektoren
  • næringsbygg

Ulike glass for ulike behov, hele fargekartet å velge i og et mange kombinasjoner av størrelser og kombinasjoner ev små, store, runde og vinklede vinduer – ta oss med tidlig i prosessen, så kan vi være en rådgiver eller en medspiller i dine valg av vinduer og dører. Så blir resultatet enda bedre!

Magnorvinduet

Lavt varmetap

I midten bruker vi en kjerne av supersterk kompositt, et materiale med ekstreme egenskaper, som både gir brutt kuldebro og 100 prosent stabilitet. MagnorVinduet anbefales av ENOVA.

Treverk inne

Innerdelen av vinduene er kledd med utvalgt nordisk treverk, impregnert og ferdigmalt i ønsket farge. Selv om produktene våre er produsert i aluminium har de det samme lune uttrykket innendørs som ved valg av tradisjonelle trevarer.

Vedlikeholdsfritt

Vinduene og dørene våre er konstruert i aluminium, noe som gir vedlikeholdsfri overflate på utsiden og en levetid på over 60 år. Dette er vi alene om.

Glass og farger

Vinduene og dørene lakkeres, og du har hele fargekartet å velge i når du eller arkitekten din skal plukke det som passer. Standardvinduene våre møter morgendagens krav, ser du etter flere egenskaper kan du velge blant våre mange varianter av spesialglass.

H-vinduet Magnor - i en klasse for seg!

©  2017 H-Magnor